TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Assalamualaikum.



TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY| Hai pembaca blog Liniey. Ada ke yang nak baca blog ni? Update pun jarang ada hati nak ada pembaca..muehehe. Haritu masa tengah blogwalking, liniey ada nampak rakan blogger join satu giveaway ni. Oh anjuran blog Tengku Butang rupanya. Memandangkan hadiah pun menarik, jadi Liniey pun bersemangat la nak sertai GA ni. Alang-alang takde buat apa-apa. Korang jangan lupa join sekaki, klik je banner tu ok? Bye-bye!
Previous
Next Post »

8 reader dah komen

Write reader dah komen
Saturday, August 12, 2017 delete

hai singgah dari GA yang sama. Good luck awak :)

Reply
avatar
Lokman Hakim
AUTHOR
Tuesday, August 15, 2017 delete

gud luck..lokman singgah sini n done follow

Reply
avatar
JAMIL HASHIM
AUTHOR
Monday, August 21, 2017 delete

ASSALAMUALAIKUM
DSYS
https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Reply
avatar
zaza iman
AUTHOR
Tuesday, September 05, 2017 delete

goodluck leney..menang jgn lupa kongsi2...hehe

Reply
avatar
Saturday, September 09, 2017 delete

good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
Thursday, September 14, 2017 delete

Assalammualaikum.. terima kasih yea sudi join Giveaway di blog Tengkubutang.com .. TB sangat-sangat hargai.. Alhamdulillah.. Giveaway telah TAMAT dan TB telah senaraikan list PESERTA yang join.. Jemput semak di --> http://www.tengkubutang.com/2017/09/senarai-peserta-tengkubutang-6-million.html .. kalau blog anda tercicir.. sila inform segera ya! InsyaAllah umum PEMENANG pada Hari Sabtu.. InsyaAllah..

Reply
avatar
CikLa Shahril
AUTHOR
Friday, September 15, 2017 delete

Assalamualaikum.. CikLa dtg dr segmen yg sama.

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Good luck... Selamat bersegmen..

Reply
avatar